Diner voor Brusselse Veiligheidsleiders

Het Moderne API-ecosysteem Beschermen

Date

Donderdag, September 15th, 2022

Time

6:00 PM - 9:30 PM

Bedrijven in alle sectoren ervaren wijdverbreide digitalisering, waardoor de acceptatie van duizenden nieuwe API’s en de cruciale noodzaak om deze voor bedrijven op wereldwijde schaal te beveiligen, wordt versneld. Publieke cloud-acceptatie en cloud-native ontwerpen profiteren van API’s als een fundamentele bouwsteen voor het versnellen en optimaliseren van bedrijfstransformatie. Ondertussen voorspellen veel vooraanstaande analisten echter dat API’s in 2022 de meest gerichte aanvalsvector zullen worden.

Belangrijk is dat we ons richten op orkestratie tussen bedrijfs-, technologie- en beveiligingsteams om API-gerichte bedrijfs- en technologiestrategieën te versterken met een gedeeld, compleet beeld van API-risico’s van code tot productie

DINER AGENDA

6:00 PM CET
Welkom Ontvangst en Aankomst met Versnaperingen en Canapés

6:45 PM CET
Leiderschapsdiscussie

 • Invoering (10 min)

   De peer-executive zal het publiek betrekken voor korte introducties en het formaat en de belangrijkste aandachtspunten van het begeleide interactiegesprek en dinerdiscussies bespreken.
 • Begeleide Interactief Gesprek (30 min)
  Onderwerpen Omvatten:

  • Strategieën voor beveiliging en risicobeheer van het moderne API-ecosysteem – API-detectie en -inventaris
  • Continue identificatie en testen van kwetsbaarheden
  • Runtime preventie en detectie
 • Forumdiscussie Openen (35 min)
  Deze discussie zal gebaseerd zijn op de lijst van reeds besproken uitdagingen en zal de vorm aannemen van groepsbrainstorming en open discussie om met suggesties en oplossingen te komen voor gemeenschappelijke uitdagingen op uitvoerend niveau.

8:00 PM CET
Dinerservice

9:30 PM CET
Conclusie

Limited Seats Available Register Today!

About Noname

The Noname API Security Platform is the only solution to proactively secure your environment from API security vulnerabilities, misconfigurations, design flaws, and provides API attack protection with automated detection and response.